0 votes
3.8k views
Helt bestemt! Så længe du bevæger disse ben, brænder du langt flere kalorier, end du ville have gjort, hvis du bare havde holdt dig stille ved dit skrivebord. Sædet er udstyret med en pude, der understøtter, at du har den bedste tid med afslappende træning. Det er den bedste fancykargaranti, jeg kunne finde i denne prisklasse, nedad. LCD-display er placeret nede ved pedalerne, så det er ude af vejen, hvis du foretrækker ikke at se disse data indtil slutningen. Når jeg kommer til det, vil jeg i sidste ende anbefale Schwinn AD2 Airdyne-cyklen? Generelt set, når det kommer til garantier, er Schwinn temmelig generøs. Sunny Health & Fitness har en fancykel, der koster omkring $ 100 mere og leveres kun med 3 års garanti på deres ramme og 90 dage på alt andet. For sammenligningens skyld er der en Marcy-fancykel, der koster omkring $ 100 mindre og leveres med en begrænset 2-års garanti.

Mens ventilatoren er dejlig, fordi den konstant blæser under træning og afkøler dig, kan det være en irritation, hvis der er noget i det umiddelbare områDe forskellige motionscykler (såsom skrivebord, der er fyldt med papirer), som kan forstyrres af luftstrømmen. Tak så meget for at have deltaget og medvirket til at rejse alle disse penge til en sag, som jeg føler, at vi alle kan være stolte af. I dag vil jeg præsentere mine foretrukne pengebesparende produkter. Når det kommer til vægttab kræver det meget mere end at spise rigtigt for at komme i form. At finde den rigtige motionscykel er ikke svært, men det kræver en smule kræfter og planlægning, før du trækker i udløseren og får en. Gå væk fra en person, der reagerer på "Beklager, jeg kan ikke køre dig i klasse mere efter næste uge" med "Du er den mest egoistiske person, jeg kender, alle hader dig, og du er bare en jaloux hater" er højre bevægelse. Drevet er også en magnetisk virvelstrøm modstandsenhed. Holdbarhed: hvirvelstrømens bremsemodstand og svinghjul med kraftig belastning gør cyklen mere og mere holdbar.

Dette betyder, at du kan starte med en meget lav modstand og komme dig op på de avancerede niveauer. Køb alt i bulk: 'Der er en hel del helsekostbutikker, hvor du kan købe kilo af ting, især ting som datoer'. Det er faktisk en af ​​de første ting, jeg ser på. Brug af en enkelt rute igen og igen er ikke rigtig tegn på forholdene i den virkelige verden, det er bare et tegn på en sti. Hvis du vil bruge en af ​​disse, mens du arbejder, skal du også overveje Desk Bike 2. Den har en meget lavere profil, så den fungerer bedre under korte skriveborde end Magnetrainer ER. Derudover er der stadig et blødt ryglæn for dig, der hjælper din lænderyg bedre. Der er ikke et ton konkurrence om luftcykler i denne prisklasse (der er mere konkurrence i de lavere og højere prisklasser), men da jeg sammenlignede denne garanti med andre lignende priser cykler, kom Schwinn ud på toppen.
by

Your answer

Your name to display (optional):
Privacy: Your email address will only be used for sending these notifications.
...